1/14

DARLINGHURST

TERRACE

Darlinghurst terrace involved a renovation of an existing terrace.  The primary objective for this project was to construct a new master suite in the attic.  The ensuite features a motorised skylight which opens to allow the client to have natural rain showers.

 

A new carport and rear garden was also constructed.  The collaboration between our clients creative mind and our construction skill achieved what we like to call “Darlinghurst Zen Garden”.  The use of ponds, natural timber and exquisitely curated planting, becomes an interactive space for the entire family to enjoy.

ARCHITECT

STANIC HARDING ARCHITECTS

PHOTOGRAPHER

THE GUTHRIE PROJECT

COMPLETED

2016

AWARDS

2016 MASTER BUILDERS ASSOCIATION OF NSW EXCELLENCE IN HOUSING AWARDS, WINNER, ROOF & ATTIC CONVERSIONS, OPEN PRICE CATEGORY

BUILDING
UNIQUE
PROPERTIES